Tilaa lauluesitys

Musiikkiesityksiä juhliin ja tapahtumiin

Vox Polaris toteuttaa lauluesityksiä pienryhminä ja koko kuorona. Olemme esiintyneet erilaisissa yksityistilaisuuksissa, lähinnä syntymäpäivillä ja hääjuhlissa. Toteutamme myös lahjansaajalle yllätyksenä tulevia laulutervehdyksiä.

Olemme myös esiintyneet erilaisissa yritystilaisuuksissa, kuten työntekijöiden kokoontumisissa, asiakastilaisuuksissa ja julkisissa tapahtumissa. Yksi suosituimmista yritysyhteistyön muodoistamme on flash mobit eli yllätysesiintymiset ennalta arvaamattomasti.

Joululaulu -flash mob paikallisliikenteen busseissa

Vox Polaris oli mukana joulukuussa 2017 toteutetussa joululaulu -flash mobissa, joka toteutettiin Kuopion seudun joukkoliikenteen busseissa. Tapahtuman tavoitteena oli nostaa esiin joukkoliikennettä matkustusmuotona ja luoda hyvää joulumieltä matkustajiin. Tempaus näkyi paitsi busseissa myös paikallisessa mediassa. Olemme toteuttaneet Flash mobeja myös tavarataloissa ja kauppakeskuksissa.

Joulukauden avajaiset Kuopion torilla

Vox Polaris esiintyi Kuopion torilla joulukauden avajaisissa marraskuussa 2017. Kuorolaulu on hyvä tapa kerätä huomiota tapahtumassa. Moni ohikulkija pysähtyy kuuntelemaan laulua hetkeksi ja samalla heidän huomionsa saa ohjattua tapahtuma-aiheeseen.

Äitienpäivän laulutervehdykset

Vox Polaris toteutti äitienpäivänä 2021 laulutervehdyksiä äideille, koronaturvallisesti ulkoilmassa. Palaute niistä oli erinomaista sekä lahjan saajilta että laulajilta itseltään. Monelle äidille laululahja oli ensimmäinen kerta, kun he saivat kuulla heille itselleen omistetun serenadin. Elävä musiikki tekee aina juhlasta juhlan!

Laulava pyöräkulkue

Vox Polaris toteuttaa valtakunnallisen pyöräviikon 2021 tempauksena Kuopiossa laulavan pyöräkulkueen. Läpi kaupungin pyörillä ajava kuoromme tuo näin esiin pyöräilyä niin matkustusmuotona autoilun sijaan kuin kuntoilumuotona.

Tilaa koko kuoro

Vox Polaris -kuoro on tilattavissa erilaisiin tilaisuuksiin. Kuoromme myös voi toimia erilaisissa teoksissa kuoro-osuuksien esittäjänä. Ohjelmistostamme löytyy mm. jazz- ja popmusiikkia a cappella eli ilman säestystä.

Tilaa pienryhmä

Voit tilata myös Vox Polaris –kuoron tuplakvartetin laulamaan. Koostamme tilaisuuteesi sopivan ohjelman esim. syntymäpäiville, hautajaisiin, lakkiaisiin, valmistujaisiin, tupareihin, läksiäisiin, pikkujouluihin.

Scroll to Top