Kuorojen venetsialaiset 2021

Kuorojen venetsialaisia vietetään toista kertaa Kuopiossa lauantaina 28.8.2021 pitkin päivää. Venetsialaiset on tapa juhlia kesä-, veneily- ja mökkikauden päätöstä, mutta kuorojen osalta se on lähtölaukaus syksyn kuorokauteen. Tapahtuma on osa Meidän Kuopio -festivaalia.

Kuorojen venetsialaisissa kuorot levittäytyvät eri puolille kaupunkia esiintymään lyhyissä, noin 20 minuutin mittaisissa puistokonserteissa. Kaikki puistokonsertit ovat kuulijoille maksuttomia tilaisuuksia. Kuorot voivat hakea kaupungilta tuotantotukea venetsialaisiin osallistumisesta johtuviin kuluihinsa. Tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille laulunystäville ja se on päihteetön.

Vox Polaris-kuoro esiintyy
15.00 Snellmanin puisto yhdessä muiden kuorojen kanssa
15:40 kaupunginteatterin ulkolava
16:30 Brahen puisto
17:15 Mualiman napa (tori)

Scroll to Top