Ohjeita Tribuutti-konsertteihin osallistujille

Esiintyminen ja konsertoiminen vaatii tavanomaista huolellisempaa suunnittelua ja toteutusta näin pandemian aikaan. Otamme vakavasti vastuumme tapahtumajärjestäjinä ja noudatamme konserteissamme käytössä olevia suosituksia. Luethan tämän tarkkaan ennen konserttiimme tulemista. Edellytämme turvaohjeisiin sitoutumista kaikilta laulajiltamme ja jokaiselta yleisöön saapuvalta.

  1. Voit osallistua konserttiimme VAIN jos olet täysin terve etkä ole altistunut tartunnoille esimerkiksi matkan vuoksi edellisten kahden viikon aikana. Tämä tarkoittaa suojautumatta matkustamista julkisissa liikennevälineissä sekä liikkumista kohonneen tartuntariskin alueilla myös Suomessa. Toivomme, että sinulla on käytössäsi koronavilkku-sovellus.
  2. Otamme konserttiin vain sen verran kuulijoita, että heidän välillään pystytään pitämään turvavälit (vähintään yksi metri) ja väli laulajiin vähintään kahdessa metrissä, ellei kyseessä ole saman seurueen henkilöistä.
  3. Koska kuulijapaikkoja on todella rajoitetusti, voit varata paikan itsellesi etukäteen torstain 10.9.2020 konserttiin ja sunnuntain 13.9.2020 konserttiin. Varatun paikan saa lunastettua lunastamalla käsiohjelman/ varattu istumapaikka ovelta 30-15 minuuttia ennen konsertin alkua. Lunastamattomat paikat vapautamme varttia ennen konsertin alkua. Mikäli konsertti on loppuun varattu, ilmoitamme siitä nettisivuillamme ja Facebook-kanavallamme. Mikäli joudut perumaan varauksesi, voit tehdä sen voxpolaris(a) gmail.com -osoitteeseen. Varaukset poistuvat myös automaattisesti varttia ennen konsertin alkua, mikäli niitä ei ole siihen mennessä lunastettu.
  1. Pidä vähintään metrin turvaväli toisiin myös tullessasi kaupungintalolle, odottaessasi ohjelman lunastamista, liikkuessasi kaupungintalon tiloissa ja poistuessasi konsertista.
  2. Toivomme, että ohjelmat maksetaan ensisijaisesti korttimaksulla.
  3. Ohjelmahinta sisältää kertakäyttöisen maskin käytettäväksi konsertin aikana. Maskeja on myös ostettavissa konserttiin 1 € hintaan.
  4. Pidä huolta käsihygieniasta. Käsidesiä käytetään ohjelmamyynnissä ja sitä on saatavilla myös konserttisaliin mentäessä.
  5. Voit ottaa ulkovaatteesi mukaan konserttisaliin, jotta vältämme ruuhkien syntymistä naulakoille.

Pidätämme oikeuden perua tai siirtää konsertin, mikäli olosuhteet muuttuvat sellaisiksi, ettemme koe konsertin toteuttamista näillä ohjeillakaan turvalliseksi kaikille osallistujille. Siinä tapauksessa ilmopitamme asiasta nettisivuillamme ja Facebook-sivullamme sekä lähetämme sähköpostiviestin paikan varanneille.

Vox Polaris -kuoron Tribuutti-konsertit

Scroll to Top